Real zna snagu "grobara", Partizan u Madridu neće imati podršku kakvu zaslužuje!

24.04.2023

00:44

0

Autor: P.K.

Kraljevski klub dodelio mizerno mali broj karata gostujućim navijačima

Real zna snagu "grobara", Partizan u Madridu neće imati podršku kakvu zaslužuje!
Navijači Partizana - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana će u utorak igrati prvi meč četvrtfinala Evrolige protiv Reala u Madridu, ali neće moći da računaju na veliku podršku svojih navijača.

Naime, Real je crno-belima dodelio samo 150 karata za gostujuće navijače! U Evroligi ne postoji minimum, ali ovo je stvarno malo.

To znači da će Partizan biti uskraćen za bučnu atmosferu koju su mu pravili Grobari u Bolonji, Milanu, Minhenu i drugim gradovima gde je igrao u ligaškom delu takmičenja.

Tada je Real bio velikodušniji i dao Partizanu mnogo više karata, tako da se i u Madridu čulo navijanje.

Barselona je u ligaškom delu zabranila ulaz čak i navijačima koji su kupili karte, a Real je tada ispao gospodski klub i normalno im je omogućio ulaz.

Posle toga je čak došlo i do zbližavanja klubova, jer je pre meča istih rivala u Beogradu organizovana utakmica legendi Partizana i Reala, koji su sa porodicama došli u prestonicu Srbije, a onda i meč gledali iz lože.

Sada se situacija promenila i Real je odlučio da iskoristi svoje pravo i smanji šanse Partizanu da napravi iznenađenje u Madridu.

Ulog je mnogo veći u četvrtfinalu nego u ligaškom delu, tako da je ovaj potez i razumljiv, ali Partizan će morati da se osloni samo na sebe.

A Real će sledeće nedelje doći u Arenu…

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike