Partizan i Grobari potpuno zaludeli Evropu! Francuski komentator zapevao „Da volim crno-bele“ sa krcatom Arenom! (VIDEO)

22.04.2023

16:52

0

Autor: A. Š.

Atmosfera sa utakmica izabranika Željka Obradovića u najvećoj dvorani na Balkanu očigledno je osvojila sve košarkaške zaljubljenike na Starom kontinentu

Partizan i Grobari potpuno zaludeli Evropu! Francuski komentator zapevao „Da volim crno-bele“ sa krcatom Arenom! (VIDEO)
Navijači Partizana - Copyright MN Press

Povratkom Partizana u Evroligu najviše je dobila najkvalitetnija košarka na Starom kontinentu. Zahvaljujući crno-belima utakmice elitnog takmičenjaove sezone zabeležile su rekordnu posećenost, dok je atmosfera koju su Grobari pravili iz nedelje u nedelju neretko bila među top temama zaljubljenika u „kraljicu igara“.

Pisali su o spektaklima u beogradskoj Areni svi relevantni košarkaški mediji širom Evrope, nekoliko puta je sliku iz najveće dvorane na Balkanu hvalila i sama Evroliga, a imuni očigledno nisu ostali ni pojedini sportski komentatori.

Tako je jednog Francuza, uoči početka utakmice poslednjeg ligaškog kola Evrolige protiv Panatinaikosa, toliko ponela atmosfera da je u jednom trenutku zajedno sa punim tribinama novobeogradske dvorane zapevao navijačku himnu „Da volim crno-bele“!

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike