Partizan izaziva veliki strah kod navijača Reala! Teraju Matea, žale za Kampacom i poručuju: Biće čudo ako odemo na F4!

15.04.2023

18:45

0

Autor: A. Š.

Predstojeći evroligaški četvrtfinalni okršaj sa klubom iz Humske kod većine navijača Madriđana budi veliku dozu nespokoja

Partizan izaziva veliki strah kod navijača Reala! Teraju Matea, žale za Kampacom i poručuju: Biće čudo ako odemo na F4!
Joanis Papapetru na meču sa Realom - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Cela evroligaška sezona staje u narednih mesec dana. Posle 34 ligaška kola iskristalisalo se najboljih osam klubova u tekućoj takmičarskoj godini elitnog takmičenja, koji će za desetak dana početi četvrtfinalnu plej-of seriju do tri pobede za plasman na Fajnal for u Kaunasu.

Među samim kremom kontinentalne košarke ove sezone se našao i Partizan. Valjak je u povratničkoj sezoni uspeo da se domogne Top 8 faze Evrolige i za plasman na peti F4 u svojoj istoriji boriće se sa madridskim Realom.

A kakav su utisak Željko Obradović i njegov tim ostavili na sve rivale širom Starog kontinenta možda najbolje mogu da posvedoče prilično zabrinuti komentari većine navijača „kraljevskog kluba“, ispod tvita u kojem je Real objavio protivnika u četvrtfinalu elitnog takmičenja.

- Hahahahaha, dobili smo rivala koji nam je dao 100 poena. Pa, bar smo stigli do plej-ofa. Hvala Ćus, odlazi jednom za svagda – bio je samo jedan, od nekoliko komentara koji su bili prilično kritički nastrojeni prema strategu koji je na početku tekuće sezone preuzeo tim od Pabla Lasa.

- Žalgiris je bio bolji, ali Ćus protiv Makabija ponovo nije znao kako da vodi tim. Šta se čeka sa izbacivanjem ovog tipa.

Uoči predstojeće četvrtfinalne serije između Partizana i Reala imamo i jednu, rekli bismo, prilično bizarnu situaciju, ali i ona sama za sebe govori o utisku koji su dva tima ostavili tokom ligaškog dela sezone. Naime, dok se navijači Valjka raduju okršajima sa Madriđanima, fanovi „kraljevskog kluba“ su prilično bojažljivi što se tiče evroligaške sudbine njihovog tima ove sezone.

- Teško, veoma teško… Ili će Hezonja igrati utakmice svog života i na svakoj ubaciti osam trojki ili ćemo biti eliminisani – napisao je jedan od navijača, dok je drugi bio još direktniji:

- Ako odemo na Fajnal for biće to čudo. Tim je kao banda, bez ideje na terenu, kao ni na klupi. Ćaćo (Serhio Rodrigez prim. aut.) je drag, ali on je bivši igrač, Hanga radi šta može. Ćus jednostavno ne odgovara – smatra navijač Madriđana, koji je zamerke imao i na račun čelnika kluba.

- Veoma je teško pobediti u vrhunskim utakmicama bez prvoklasnog plejmejkera. Kampaco je bio odlična prilika da se ta rupa pokrije, ali je izabrana pogrešna ekonomija, pa će sada više biti izgubljeno.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike