Dolazi lider Evrolige, Zvezda se ne plaši! Hoćemo pobede do kraja!

05.04.2023

18:39

0

Autor: 24sedam

U prvom duelu ove sezone beogradski crveno-beli su slavili 90:86

Dolazi lider Evrolige, Zvezda se ne plaši! Hoćemo pobede do kraja!
Duško Ivanović i Ognjen Dobrić - Copyright MN Press

Olimpijakos stiže u Beograd, na evroligaški duel sa Crvenom zvezdom. Reč je o utakmici 33. kola Evrolige, a meč sa crveno-belima iz Pireja biće drugi ove sezone, u prvom beogradski crveno-beli su slavili 90:86 i tako naneli jedan od retkih poraza lideru na tabeli ove sezone na njegovom parketu.

- Mi imamo još uvek neke teoretske šanse, ali bez obzira na sve, želimo da dobijemo ove dve utakmice na kraju, za početak. Olimpijakos je pokazao da ima jednu od najboljih ekipa, i plasmanom na tabeli, i ekipom i kvalitetom koju poseduje.

Ekipa koja ima izuzetan talenat , igraju godinama zajedno, igraju po automatizmu, dobro se poznaju, lako postižu koševe. Naš cilj je da im onemogućimo da postižu takve koševe, na svoj lagan način. Zdravstveno smo bolji, Lazić je počeo jače da trenira, treninzima se vratio i Nedović, dok će Ben za početak pauzirati sedam dana pa ćemo videti - kazao je Duško Ivanović, a da se ide na pobedu vidi se i iz reči Ognjena Dobrića.

- Uvek se spremamo najbolje što možemo. Idemo sigurno na pobedu. Lako je reći ali moramo da odradimo sve dogovoreno na terenu i nadam se da ćemo pokazati šta i kako možemo. Pobeda u Pireju je pokazatelj da možemo da igramo protiv njih iako su vrlo kvalitetni i visoko rangirani. Sve zavisi od nas, moramo da igramo sa energijom, i u dobrom smo ritmu, očekujem da sve bude kako treba - kazao je Dobrić.

Utakmica je na programu sutra, sa početkom u 19 časova, u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić". Ulaz će biti moguć dva sata ranije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike