Niko nikad Radonjića nije vređao kao Litvanac - surova izjava prelazi granice dobrog ukusa, ovako sportisti ne pričaju!

01.04.2023

17:41

0

Autor: P.K.

Trofejni trener se rastao sa Panatinaikosom, sad se javio jedan od najnezadovoljnijih

Niko nikad Radonjića nije vređao kao Litvanac - surova izjava prelazi granice dobrog ukusa, ovako sportisti ne pričaju!
Copyright MN Press

Neslavno se završio mandat Dejana Radonjića u Panatinaikosu. Trener koji je uspostavio dominaciju Crvene zvezde u regionu uspeo je prošle sezone da odbrani trofej u AdmiralBet ABA ligi i Superligi, posle čega je došlo do razlaza dve strane.

Radonjić se našao na klupi posrnulog velikana Panatiniakosa. Posrnulog, ali ipak velikana za zahtevnim navijačima. Turbulentno je bilo, navijači su ga i fizički napadali, čelnici kluba branili, ali je posle kupa dobio otkaz.

Crnogorski stručnjak često je u Beogradu, viđamo ga na utakmicama Mege, gde radi njegov sin, ali njegov boravak u Atini i dalje je tema. Sada se javio litvanski košarkaš Marijus Grigonis i sasuo drvlje i kamenje po Radonjiću, prešavši čak granicu dobrog ukusa, jer ono što je rekao prelazi u uvrede.

Ovaj 28-godišnji bek je posle meča sa Olimpijakosom u petak (novi poraz) žestoko opleo po Radonjiću, koga je i ranije prozivao:

- Neće se svakom svideti ovo što ću reći, ali promena trenera je definitivno sve promenila. U početku, uopšte nismo imali trenera, pa nam je bilo teško da funkcionišemo kao tim – rekao je Grigonis, pa dodao:

- Čak i ove male promene nisu dovoljne. I dalje gubimo. Ima pozitivnih znakova, ali dug je put pred nama.

Litvanac je pre prozivao Radonjića suptilno, ali nikad ga nije ovako direktno krivio za svoju igru i rezultate tima, vređao, štaviše.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike