Zvezda u naletu: Crveno-beli žele i petu pobedu zaredom

02.04.2023

16:49

0

Izabranici Duška Ivanovića gostuju Megi u 24. kolu AdmiralBet ABA ligi

Zvezda u naletu: Crveno-beli žele i petu pobedu zaredom
Duško Ivanović i Fakundo Kampaco - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u ponedeljak (18.00 TV Arena) 3. aprila Megi u 24. kolu AdmiralBet ABA ligi sa željom da ostvare i petu pobedu zaredom u svim takmičenjima.

Trener crveno-belih Duško Ivanović veruje da njegova ekipa može da nastavi u dobrom ritmu, napominjući da su igrači u poslednje vreme podigli nivo igre.

- Ponoviću sve ono što sam rekao i u najavi prve utakmice sa ovim timom, posebno to važi sada kada je ova ekipa i rezultatima pokazala da ima kvalitet uz mladost i talenat koji smo potencirali pred najavu prve utakmice. Sada uz taj kvalitet imaju i samopouzdanje, ostalo se nije promenilo igraju brzo u tranziciji sa puno kontranapada. Recept ostaje isti, igrati čvrsto i zaustaviti ih, jer i mi želimo da nastavimo našu seriju - rekao je Ivanović.

Centar Zvezde Ognjen Kuzmić svestan je da im neće biti lako protiv ekipe koja igra dosta brzu košarku.

- Mlada ekipa, koja želi da se afirmiše, igraju dobro, zabeležili su seriju pobeda, i uz to imaju nekoliko iskusnih igrača. Ne menjaju stil igre, igraju brzo, mnogo šuteva, kontranapada, cilj je da nametnemo naš ritam i igramo našu košarku jer želimo pobedu u ovoj utakmici - rekao je košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike