Ne želim ovim da umanjim pobedu Zvezde, ali... Baraću poznato šta se krije iza poraza, progovorio i o igračima

03.04.2023

21:19

0

Autor: A. S.

Trener Mege je čestitao i juniorima na osvojenom kvalifikacionom turniru Evrolige

Ne želim ovim da umanjim pobedu Zvezde, ali... Baraću poznato šta se krije iza poraza, progovorio i o igračima
Marko Barać - Copyright MN Press

Košarkaši Mege večeras su na svom terenu poraženi u meču 24. kola AdmiralBet ABA lige od ekipe Crvene zvezde rezultatom 87:78, što ne umanjuje uspešnu sezonu koju mladi beogradski klub ima.

Crveno-beli su imali veliku prednost tokom celog meča, dok je Mega tek u finišu uspela da odgovori serijom 12:0 i unese neizvesnost u okršaj.

Nakon meča, trener Mege, Marko Barać je priznao da je njegov tim bio oslabljen u meču sa Crvenom zvezdom.

- Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Nismo energetski dobro otvorili utakmicu, jer su pokupili par promašaja na početku ispod našeg koša. To je nedopustivo kada se igra sa takvim protivnikom. Oni su uspeli raditi ono u čemu su najbolji u ligi, dati poeni nakon izgubljenih lopti protivnika. Dali su dosta lakih poena u prvom poluvremenu, pogotovo kada smo prišli na dve lopte. Otišlo se na poluvreme sa velikom razlikom. Tražio sam drugi pristup u drugom poluvremenu i to se desilo. Postoje objektivni razlozi zašto je prvo poluvreme bilo takvo - rekao je Barać.

Kako je naveo mladi stručnjak, dosta igrača je van trenažnog procesa.

- Uskoković je imao zahtev i želim mu brz oporavak. Ostali su imali emotivno pražnjenje nakon serije pobeda. Puno njih je bilo van trenažnog procesa i to se osetilo. Na većini treninga nismo imali dovoljan broj igrača. Ne želim ovime umanjiti pobedu Zvezde, koja je sjajna evroligaška ekipa. Ovim putem želim čestitati juniorima Mege na osvojenom kvalifikacionom turniru Evrolige. Zvezdi želim puno sreće u nastavku sezone - istakao je Marko Barać.

Crvena zvezda je u ovom trenutku drugoplasirana sa skorom 19-3, dok je Mega na 12-12, što je dovoljno za šestu poziciju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike