Ivanović pozdravio malo, ali odabrano, društvo koje je došlo na Studentski centar: To su pravi navijači!

19.03.2023

21:53

0

Autor: A. Š.

Strateg Zvezde posle trijumfa protiv Podgoričana osetio potrebu da prokomentariše odziv publike

Ivanović pozdravio malo, ali odabrano, društvo koje je došlo na Studentski centar: To su pravi navijači!
Duško Ivanović - Copyright MN Press

Zvezdini košarkaši vratili su se na trijumfalni regionalni put. Neuspesi protiv Cibone i Partizana doveli su ih nadomak gubitka prednosti domaćeg terena u plej-ofu, a mala finala do kraja ligaškog dela AdmiralBet ABA lige započeli su trijumfom protiv Studentskog centra – 90:70.

- Odigrali smo veoma dobro protiv jedne izuzetno talentovane ekipe, koja igra brzu, modernu košarku i bori se. Da nismo imali pad koncentracije kod nekih igrača i u pojedinim momentima da igramo malo za publiku, mislim da bi ovo bila kompletna utakmica – istakao je posle meča Duško Ivanović i dodao:

- Te dve stvari su malo pokvarile utisak, ali borili smo se, imali smo želju, bili smo fokusirani i zadovoljan sam igrom, naročito jer smo igrali u tako kratkom periodu - rekao je Ivanović.

Velika euforija koja se javila kod Zvezdine publike posle dolaska Fakunda Kampaca kao da je malo splasnula serijom lošijih rezultata u poslednje vreme, pa se na tribinama dvorane „Aleksandar Nikolić“ u nedelju protiv Podgoričana, po zvaničnoj statistici, okupilo 1.458 gledalaca.

- Zahvalio bih se divnoj publici koja je došla u malom broju, ali to su pravi navijači. Treba doći i kada su malo lošije utakmice i kada se lošije igra, a ne samo kada su velike utakmice – istakao je Ivanović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike