Ovako se bori za Srbiju: Imam 36 godina, ali svaki put ću se odazvati kad me selektor pozove!

21.02.2023

13:22

0

Košarkaš Budućnosti nikad nije dovodio u pitanje nastupanje za Orlove

Ovako se bori za Srbiju: Imam 36 godina, ali svaki put ću se odazvati kad me selektor pozove!
Marko Jagodić Kuridža - Copyright MN Press

Košarkaši Srbije okupili su se za predstojeće dve utakmice u kvalifikacijama za plasman na Mundobasket protiv Grčke (petak, 24. februar) i Velike Britanije (ponedeljak, 27, februar)

Orlovi će i sada biti dosta oslabljeni, jer neće moći da im pomognu naši glavni igrači koji nastupaju u Evroligi.

Jedn od njih nije Marko Jagodić - Kuridža, košarkaš Budućnosti koji je istakao da će se uvek odazvati pozivu selektora, kad dobije poziv.

- Uvek je lepo doći, bit isa momcima sa kojima je dobro druženje, atmosfera. Imam 36 godina, svaki put dolazim i dolaziću svaki put dok god me bude zvao selektor - poručio je Jagodić - Kuridža.

On se osvrnuo na predstojeće mečeve, napominjući da se Orlovi nalaze u dobroj poziciji da obezbede plasman na Munodbasket.

- Znamo da smo u dobroj situaciji pred ovaj zadnji prozor. Treba nam jedna pobeda da prođemo dalje. Daćemo maksimum u Grčkoj, da probamo da završimo. Pripremamo se za prvo za tu utakmicu. Svako ima neke svoje zadatke u klubovima, ovde je malo drugačije. Drugačiji smo i jedni i drugi. Treneri pokušavaju da nas približe, njihove karakteristike -zaključio je košarkaš Budućnosti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike