Mornar, klub kao malo koji: Pavićević se izvinio srpskom igraču - Na njega najviše vičem, sada mu je sve oprošteno

11.02.2023

11:01

0

Autor: A. S.

Crnogorski trener neverovatnim gestom ponovo skrenuo pažnju na ekipu iz Bara

Mornar, klub kao malo koji: Pavićević se izvinio srpskom igraču - Na njega najviše vičem, sada mu je sve oprošteno
Mihailo Pavićević - Copyright MN Press

Košarkaši Mornara ove godine se bore za opstanak u AdmiralBet ABA ligi, a jedan od glavnih konkurenata im je ekipa MZT-a, koju su savladali u direktnom okršaju u Baru sa 93:84.

Međutim, nakon meča, trener ekipe, Mihailo Pavićević je imao šta da kaže svojim igračima, a kako je prepoznatljiv po iskrenosti, i ovog puta je izjavom skrenuo pažnju na sebe i klub.

Naime, Pavićević je pohvalio tandem Pecarski-Glas, koji je bio najzaslužniji za pobedu u ovom duelu, a posebno se i izvinio srpskom košarkašu.

- Ne pamtim da sam u karijeri imao težu sedmicu za pripremu, posle izuzetno lošeg izdanja protiv SC Derbija. Pola tima je novo, ne znam kako ti novi igrači reaguju na neke stvari, i to je veliki problem. Ovde taktika ne odlučuje puno, sam tok ove utakmice to pokazuje. Mučili smo se, onda se pojavio Marko Pecarski i preokrenuo meč. On - kojem najviše vičem i sada mu je sve oprošteno. I moram da mu se izvinim, podigao je ekipu i vodio nas do pobede - rekao je Pavićević i dodao:

- Svi zaslužuju pohvale, ali Pecarskog sam morao da istaknem. Kao i Glasa. Pecarski i on su preuzeli odgovornost, ali je svaki momak koji je bio na terenu dao doprinos - izjavio je Pavićević.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike