Trener Mornara besneo na sudije: Nije vas sramota, ne smete od Čovića da zucnete! (VIDEO)

03.01.2023

19:53

0

Autor: 24sedam

Mihailo Pavićević je u jednom momentu ispao izvan granica fer-pleja

Trener Mornara besneo na sudije: Nije vas sramota, ne smete od Čovića da zucnete! (VIDEO)
Mihailo Pavićević i Tomislav Hordov - Copyright Printscreen/Twitter

Težak poraz doživeo je Mornar na startu 2023. godine. U njihovoj "Topolici" savladao ih je FMP (113:102) uz monstruoznu partiju Trenta Frejzera (45 p, indeks 51) i uprkos još jednom maestralnom izdanju Derona Rasela (32 p, 12 as).

Ovim porazom Mornar je nastavio seriju loših rezultata koja bi mogla da ih pošalje u borbu za opstanak u elitnom društvu regionalnog takmičenja. Na polovini ligaškog dela sezone Barani imaju samo dve pobede više od trenutno poslednjeplasiranog MZT-a i što pre moraju da se vrate na pobednički kolosek kako bi izbegli dramatičan finiš sezone.

Znaju to odlično odgovorni u Mornaru i verovatno je to i jedan od glavnih razloga za povećanje tenzije kod Barana, koji su u poslednjih sedam mečeva u AdmiralBet ABA ligi samo jedan rešili u svoju korist, dok im je neuspeh protiv FMP-a bio četvrti uzastopni.

Nema dileme da trenutni rezultati i te kako frustruraju sve u Mornaru, pa je tokom meča sa "panterima" van okvira fer-pleja u jednom trenutku ispao i strateg domaćina Mihailo Pavićević. Iskusni strateg ušao je u jednu malo žustriju raspravu sa glavnim arbitrom meča Tomislavom Hordovim, kojem je u jednom trenutku rekao:

- Kako vas nije sramota? Ne smete od Čovića da zucnete!

Pokušao je hrvatski arbitar da smiri situaciju, naglašavao je Pavićeviću kako nema potrebe za takvim rečima, međutim trener Mornara nije posustajao pa je na kraju zaradio i tehničku grešku.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike