Kakav respekt prema Partizanu: Ovaj meč ne zavisi od nas, samo ću jedno tražiti od igrača - dolazi nam velika ekipa!

22.10.2022

16:20

0

Trener Mornara Mihailo Pavićević ima samo reči hvale pred gostovanje crno-belih u Baru

Kakav respekt prema Partizanu: Ovaj meč ne zavisi od nas, samo ću jedno tražiti od igrača -  dolazi nam velika ekipa!
IMG_1437 (1) - Copyright AdmiralBet ABA liga/Mornar-Barsko zlato/MEDIA Pro

Košarkaši Partizana u ponedeljak 24. oktobra gostuju ekipi Mornara u Baru u 4. kolu AdmiralBet ABA ligi, a trener crnogorske ekipe Mihailo Pavićević dočekuje taj okršaj totalno rasterećeno.

- Što se tiče utakmice, ovo bi trebalo da bude moja najkraća izjava. Iako u svaku utakmicu ulazimo sa podjednakim motivima i željom, u ovoj utakmici biću veoma kratak i u svlačionici pred meč. Tražiću od svojih igrača samo da daju sve od sebe posle svakog šuta. Ne vidim nikakvu dozu nervoze i bilo kakvog pritiska, iz takvog raspoloženja imamo šansu da pružimo bolju partiju. Što se tiče rezultata, nekad nije prijatno priznati, ali objektivno rezultat ove utakmice ne zavisi od nas, već pre svega od Partizana. Znamo da je napravio fantastičnu ekipu za Evroligu i utakmica protiv Virtusa pokazala je kakav potencijal imaju. Predvođeni najboljim trenerom Evrope Željkom Obradovićem, oni će igrati bolje iz utakmicu u utakmicu - izjavio je Pavićević uoči utakmice.

Trener Mornara ističe da će goste iz Beograda lepo ugostiti kao pravi domaćini.

- Činjenica da su našu utakmicu proglasili derbijem četvrtog kola čini nas sve ponosnim, kao što je i drugo ime ovog našeg kluba 'Ponos grada'. Zaista smo ponosni da smo malom gradu priredili da igramo derbi protiv Partizana u našoj dvorani. Pre svega, očekujem fantastičnu atmosferu i punu dvoranu, čega smo se i uželeli posle svih nedaća sa koronom. Nadam se da će pre svega uživati publika, potrudićemo se da dočekamo naše prijatelje iz Partizana, predvođenim Željkom Obradovićem, i da ih ugostimo kao što su i oni nas u Beogradu - zaključio je Pavićević.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike