Grobari u transu, Evroliga ispratila majstorije crno-belih! Madar, Smailagić, Avramović i Veseli kao bonus! (VIDEO)

02.02.2023

16:09

0

Autor: G. F.

Top 10 poteza 22. kola Evrolige po ukusu navijača crno-belih

Grobari u transu, Evroliga ispratila majstorije crno-belih! Madar, Smailagić, Avramović i Veseli kao bonus! (VIDEO)
Alen Smailagić - Copyright MN Press

Lepi dani za košarkaše i navijače Partizana. Prvo pobeda u derbiju u gostima kod Crvene zvezde, a onda i rapsodija u duelu sa Asvelom u Areni.

Zaista su vrhunsku partiju pružili crno-beli u 22. kolu Evrolige, a na sajtu najjačeg klupskog takmičenja u Evropi objavljen je snimak 10 najboljih poteza.

Našlo se tu mesta za dva magična poteza košarkaša Partizana, a navijačima se sviđa i zakucavanje Jana Veselog, kao jednog od onih igrača koji se vole zauvek.

Prema našem mišljenju neopravdano je izostavljeno zakucavanje Zeka Ledeja, koji je najpre presekao napad Asvela, a onda pretrčao ceo teren i brutalno zabio loptu u koš!

Amerikanca iz redova crno-belih ipak nema na listi (možda bi i bilo previše da 3 poteza budu Partizanova), ali su tu Alen Smailiagić i Jam Madar zajedno, te Aleksa Avramović.

 

 

Smailagić i Madar su na 7. mestu. Igrao se pretposlednji minut utakmice kada su uspeli da ukradu loptu gostima, Smailagić je ostavio Madara samog pod obručem, a Izraelac je umesto da poentira samo podigao loptu i omogućio saigraču da zakuca.

Na mestu broj 2 našao se Avramović koji je na poster stavio 221 centimetar visokog Jusufu Fala i brutalno zario loptu u koš!

Ako volite košarku, a posebno ako ste navijač Partizana, onda ćete sigurno uživati gledajući video.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike