Vildoza jedva čeka Kampaca! Zajedno sa ovim navijačima možemo da pobedimo bilo koga!

13.01.2023

05:51

0

Autor: A. Š.

Argentinac se na velika vrata vratio u tim

Vildoza jedva čeka Kampaca! Zajedno sa ovim navijačima možemo da pobedimo bilo koga!
Luka Vildoza - Copyright MN Press

Nije dugo Crvena zvezda patila bez Luke Vildoze. Odsustvo sjajnog Argentinca zbog povrede zadnje lože nije se previše odrazilo na rezultat, a čim se vratio na teren iskusni plejmejker pokazao je zbog čega je ekspresno ušao pod kožu Delijama.

Crveno-beli su u četvrtak uveče počistili sa parketa „Pionira“ Monako, a Vildoza je svima stavio do znanja da mini pauza na njemu nije ostavila veliki trag.

- Bio je baš lep osećaj vratiti se na teren. Osetio sam umor posle dva trka, ali je lepo opet igrati pred ovim navijačima. Zajedno možemo bilo koga da pobedimo.

Nema kod Vildoze prevelikog žala što nije igrao dva dana ranije protiv Reala.

- Nisam mogao da rizikujem, dogovorili smo se da ne igram protiv Reala, već ovaj meč. Nisam imao restrikciju minuta, Duško mi ništa nije rekao, lekar je sve kontrolisao – kazao je Vildoza, pa se osvrnuo na sam meč sa Monakom.

- Konačno bez drame. Igrali smo odličnu odbranu. Osim Džejmsa, jedino je on poentirao, ostale smo zaustavili. Morali smo bolje da kontrolišemo skok u napadu, ostalo je bilo dobro.

Otkrio je Argentinac da Zvezdin plan nije bio da se pusti Džejms, a ostali košarkaši Monaka zaustave.

- Ne, ne, znate koliko je teško Majka čuvati, nikad ne znate koliko će poena dati. Odradili smo odličan posao sa ostalim igračima, a Lazić je uradio najbolje protiv Džejmsa.

Istakao je Vildoza još jednom energiju koju timu daju navijači.

- To nam je mnogo značilo, njihova podrška nam je preko potrebna, daju nam energiju, posebno kada igramo kod kuće. Moramo da nastavimo da igramo ovako i da pobeđujemo pred našim navijačima.

Sada svi sa nestrpljenjem očekuju da na parketu vide Zvezdin ubitačni trio Vildoza-Nedović-Kampaco.

- Ne znam da li će #freefacu pomoći za njegov povratak. Jedva čekam da igramo zajedno, povredio sam se kada je on počeo da igra, sada ćemo zajedno igrati u AdmiralBet ABA ligi – kazao je Vildoza.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike