Borac doveo bivšeg centra Partizana! Može li prekaljeni igrač da donese spas?

28.12.2022

13:49

0

Autor: 24sedam

Ugovor sa Gagićem potpisan do kraja sezone

Borac doveo bivšeg centra Partizana! Može li prekaljeni igrač da donese spas?
Košarkaši Borca - Copyright MN Press

Čačanski Borac doveo je iskusnog centra, Đorđa Gagića. Kako je potvrđeno na zvaničnoj stranici Borca, ugovor je potpisan do kraja tekuće takmičarske godine.

- Nema mesta sumnji, dolazak prekaljenog centra silno je pojačanje za jednog od srpskih abaligaša. Njegovo znanje i iskustvo puno će značiti ekipi Dejana Mijatovića u utakmicama koje dolaze, a u kojima će se grčevito boriti za opstanak u jadranskoj eliti.

Što se tiče Đorđa Gagića, dobro je poznato da je reč o igraču bogatog iskustva. Karijeru je počeo u FMP-u, a kao mladi košarkaš je nastupao još za Superfund, Vojvodinu i Crvenu zvezdu.

MN Press
 

Prve seniorske korake napravio je u Mornaru iz Bara 2009. godine. Zatim je igrao u Hemofarmu, Partizanu, Gazijantepu, Enel Brindiziju, Kanarijasu, Cmoki-Minsku, Istanbulu BB, Ješilgiresunu, onda ponovo u Partizanu. Posle su usledili angažmani u Arisu, Igokei, Lijetkabelisu, a poslednji ugovor imao je u ADA Blou.

Takođe, novi igrač Čačana može da se pohvali da je bio seniorski reprezentativac naše zemlje. Dres Srbije nosio je na Evropskom prvenstvu u Sloveniji 2013. godine. Iste godine igrao je i na letnjoj Univerzijadi u Kazanju - navedeno je na sajtu Čačana.

Borac je u AdmiralBet ABA ligi na pretposlednjem mestu, sa učinkom 3-9, a angažovanje Gagića je očigledan pokušaj da se pozicija popravi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike