Srbi u centru skandala! Čanak se umalo potukao sa gazdom Ritasa, a Gagića su jedva zadržali da ne uleti! (VIDEO)

01.06.2022

17:57

0

Autor: 24sedam

Burno je u finalu litvanskog plej-ofa

Srbi u centru skandala! Čanak se umalo potukao sa gazdom Ritasa, a Gagića su jedva zadržali da ne uleti! (VIDEO)
Screenshot 2022-06-01 at 19.40.42 - Copyright Printscreen/Twitter/basketnews_com

Žestoko je u finalu plej-ofa AdmiralBet ABA lige između Partizana i Crvene zvezde, ali ništa manje vatreno nije ni u Litvaniji, gde se Lijetkabelis protiv Ritasa bori za istorijsku šampionsku krunu.

Ekipa Nenada Čanka već je napravila jednu sezaciju, skinuvši suverenog vladara Žalgiris sa trona u polufinalu doigravanja, ali izostanak slavnog kluba iz Kaunasa u borbi za trofej nije ni za mrvu smanjio tenziju koju nosi odlučujuća serija za naslov prvaka.

Trenutno je u toku treći meč finala, rezultat u pobedama je 1:1, a večeras je u Viljnusu izbio veliki skandal u kojem su učestvovali Čanak i Đorđe Gagić sa jedne strane, te vlasnik Ritasa sa druge.

Srpski trener je nezadovoljan odlukom arbitara da ne dosude faul nad njegovim igračem posle očiglednog udarca u lice izuzetno žustro protestvovao kod sudijskog tima, koji mu je potom pokazao put u svlačionicu.

I umesto da se tu sve završi, atmosferu je dodatno zapalio trener domaćeg tima, kojeg je Čanak prilikom izlaska sa terena u prolazu zakačio ramenom, posle čega je ovaj poleteo kao da ga je udario brzi voz. A onda je sve eskaliralo…

 

 

Srpski strateg je prilikom izlaska sa terena žestoko provociran, ali sve bi se na tome završilo da se sa tribina nije umešao prvi čovek Ritasa, što je kod Čanka izazvalo žestok revolt.

Srećom po sve, u okolini vlasnika domaćeg tima našlo se nekoliko mirnih glava koje su nekako uspele da smire situaciju koja je pretila da preraste u žestok fizički obračun, a dok se situacija ispred ulaska u tunel polako smirivala Đorđe Gagić se sa terena zatrčao da odbrani svog trenera. Ipak, i njega su ubrzo ostali igrači oba tima uspeli da smire, pa se posle nekoliko minuta meč nastavio…

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike