Obradović i Splitu pristupa na isti način, Smailagić srećan što može da pomogne saigračima

19.11.2022

16:31

0

Duel sedmog kola igraće se u nedelju

Obradović i Splitu pristupa na isti način, Smailagić srećan što može da pomogne saigračima
Željko Obradović - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana u sedmom kolu AdmiralBet ABA lige dočekuju ekipu Splita, a taj susret igraće se u nedelju od 19 sati, na parketu beogradske Arene. Nema sumnje da su domaći košarkaši umorni, ali i inspirisani da nastave pobednički niz, nakon velikog trijumfa nad Makabijem.

Trener crno-belih, Željko Obradović, u najavi tog meča je istakao da poštuju Split i da se za taj susret spremaju kao za bilo koji drugi.

- Nova utakmica u ABA ligi. Naravno da svakoj utakmici pristupamo na isti način. Mi treneri smo već uradili analizu protivnika, a na popodnevnom treningu ćemo prvo imati video sa igračima. Da izađemo sa informacijama pred njih i postavimo utakmicu i da igrači koji nisu igrali odrade malo jači trening - rekao je Obradović, preneo je zvanični sajt kluba, pa dodao:

- Veliko poštovanje za ekipu Splita, kao i za sve protivnike u bilo kom takmičenju do sada.

Crno-beli su posle šest odigranih utakmica i dalje neporaženi, dok je Split upisao dve pobede i četiri poraza.

Partizan je sinoć upisao veliku i važnu pobedu nad Makabijem, a prve minute u tom susretu, nakon povrede, upisao je i Alen Smailagić.

- Vratio sam se pravo u ritam utakmica na svaka dva dana. Do sada su moji saigrači iznosili taj teret i veoma sam srećan što sam konačno u prilici da budem sa njima na terenu i da se zajedno borimo - rekao je Smailagić i dodao:

- Idemo od treninga do treninga, od utakmice do utakmice. U ovom trenutku nam je najvažnije da protiv Splita dobro odigramo i dođemo do nove pobede pred našim navijačima.

Utakmica Partizan - Split na programu je sutra od 19.00 u Beogradskoj areni.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike