Šta bi danas Nikola Jokić rekao za pobedu Partizana: Pre 12 godina posle Makabija napisao "breeeee, šta sam rekao" (FOTO)

19.11.2022

10:44

0

Autor: 24sedam

Navijači Partizana "šeruju" danas status Nikole Jokića iz njegovih klinačkih dana

Šta bi danas Nikola Jokić rekao za pobedu Partizana: Pre 12 godina posle Makabija napisao "breeeee, šta sam rekao" (FOTO)
Nikola Jokić i ambijent u Areni - Copyright 24sedam/Pavle Knežević, Tanjug/AP

Šta bi danas rekao mali Nikola Jokić nakon pobede Partizana nad Makabijem u 8. kolu Evrolige?

Pre 12 godina je na svom Fejsbuku prognozirao pobedu Partizana protiv "Ponosa Izraela". Meč je ostao zapisan zlatnim slovima u istoriju kluba, jer su crno-beli posle velikog preokreta slavili važnu pobedu u četvrtfinalu Evrolige u Tel Avivu.

Posle tog trijumfa 23. marta 2010. godine ekipa trenera Duška Vujoševića je u naredna dva meča protiv istog rivala zabeležila dve pobede i tako se plasirala na svoj četvrti i poslednji "fajnal for" u Parizu.

Printskrin/facebook
 

 

Jokić, koji je pred taj duel u Tel Avviu napisao - "kladim se da Partizan večeras dobija" nakon pobede zapisao je na Fejsbuku - "Breeeeeeeeeee...Šta sam reko.... Partizane volimo te srcim svim....

Ako ovo nije bio dokaz naklonosti Partizanu trenutno najboljeg igrača sveta i dvostrukog osvajača priznanja MVP ...

Mnogi navijači dok dele na mrežama ovaj "prinstkrin" veruju da se ta naklonost zadržala, uprkos tome što je Jokić kasnije igrao za Vojvodinu i Megu, a nikad se nije izjašnjavao javno za koji klub navija.

24sedam/Pavle Knežević, Tanjug/AP
 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike