Ne može se protiv Partizana kad se ništa ne ubaci, bez dovoljno odlučnosti: Trener Mege ipak donekle zadovoljan reakcijom

30.10.2022

22:23

0

Borila se Mega do samog kraja, ali nije mogla protiv evroligaša

Ne može se protiv Partizana kad se ništa ne ubaci, bez dovoljno odlučnosti: Trener Mege ipak donekle zadovoljan reakcijom
Marko Barać i košarkaši Mege - Copyright AdmiralBet ABA liga/Mega MIS/Ivica Veselinov

Mega i dalje nema pobedu u AdmiralBet ABA ligi. Istina, niko nije ni očekivao iznenađenje protiv Partizana, ali je njegov mlad tim i u porazu pokazao potencijal i kvalitet.

Trener Marko Barać dugo je imao sastanak posle meča sa svojim igračima, ali je posle toga rekao da može da bude delimično zadovoljan.

- Čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi. Mi smo pokazali određenu reakciju u smislu čvrstine i sa te strane mogu da budem veoma zadovoljan. Na kraju je odlučila razlika napravljena na kraju druge četvrtine, gde smo se zadovoljili šutevima kad smo imali jasne close out situacije, a na to su se nadovezali i skokovi  u napadu i nedovoljno čvrste odbrane. U drugom poluvremenu smo imali nekoliko vezanih odbrana i viškova, sa nedovoljno odlučnosti da se utakmica uvede u sam egal – rekao je Barać, pa nastavio:

- Protiv ekipe koja je objektivno mnogo kvalitetnija od nas jako teško igrati egal utakmicu kad se ništa ne ubaci. Mi nismo ništa ubacili, a ovi momci obično ubacuju takve šuteve. Mogu donekle da budem zadovoljan pristupom i reakcijom. Partizan je kvalitetan tim, ima toliko prednosti u odnosu na nas da je jako teško pripremiti utakmicu.

Mega u sledećem kolu dočekuje Studentski centar.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike