Zvezda se sprema za jedno od najtežih gostovanja u ligi, svi u timu vrlo dobro znaju da tamo godinama nisu pobeđivali

30.10.2022

15:30

0

Jovanović ima oslabljen i umoran tim, ali traži reakciju

Zvezda se sprema za jedno od najtežih gostovanja u ligi, svi u timu vrlo dobro znaju da tamo godinama nisu pobeđivali
Vladimir Jovanović - Copyright AdmiralBet ABA League/Dragana Stjepanovic

Crvena zvezda posle prve pobede u Evroligi ide u Laktaše na duel sa Igokeom u AdmiralBet ABA ligi. Tamo idu bez povređenog Luke Mitrovića, ali i savršeno svesni da je to za crveno-bele verovatno najteže gostovanje u prvenstvu.

Zvezda je izgubila u sva tri poslednja gostovanja Igokei, što vrlo dobro zna i trener Vladimir Jovanović.

- Očekuje nas veoma teška utakmica posle iscrpljujućeg meča sa Bajernom. Igokea nas je pobeđivala u poslednje tri utakmice u Laktašima, što je još jedna činjenica koji treba da izazove našu reakciju, veliku angažovanost i dodatnu energiju. Igramo protiv tima koji je izuzetno kvalitetan, koji posebno dobro igra na svom terenu, menjaju odbrane što će zahtevati našu dodatnu koncentraciju u napadu. Već sam govorio posle Bajerna sa kojim problemima smo ušli u taj meč, nadam se da ćemo da odigramo dobru utakmicu u paklenom ritmu u kome se nalazimo, ali to je nešto što je sada već svakodnevnica.

Kapiten Branko Lazić dobro poznaje Igokeu i trenera Dragana Bajića.

- Dobro poznajemo ekipu Igokee, odigrali smo puno utakmica, i nema sumnje da nas očekuje vrlo težak duel u Laktašima. Neki momci su se promenili u tom sastavu, ali trener Bajić je i dalje tu što garantuje da će nas dočekati motivisan i dobar tim. Ne zaboravljamo da nismo pobedili u poslednjim mečevima tamo i to je svakako dodatni motiv za nas, da uz podršku naših navijača kojih je zaista mnogo u Republici Srpskoj dođemo do pobede nakon zahtevne utakmice sa Bajernom.

Zvezda u Laktaše stiže u nedelju uveče i odmah posle meča se vraća kući. U Monte Karlo putuje već u sredu za meč sa Monakom u petak.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike