Zvezda bez Mitrovića na Igokeu i Monako, a šalje i poruku: Hvala na "brizi", ne treba nas niko da "kontroliše"

30.10.2022

15:01

0

Povreda nije ozbiljna, ali zahteva mirovanje

Zvezda bez Mitrovića na Igokeu i Monako, a šalje i poruku: Hvala na "brizi", ne treba nas niko da "kontroliše"
Luka Mitrović - Copyright MN Press

Crvena zvezda je u petak ostvarila prvu pobedu u Evroligi savladavši Bajern, ali su se navijači zabrinuli zbog povrede Luke Mitrovića, koji je napustio meč.

Šampion Srbije i Jadrana se oglasio danas, rekavši da povreda nije ozbiljna, ali da će Mitrović iz predostrožnosti preskočiti duele sa Igokeom i Monakom. Ali, uputila je i poruku da niko ne treba da "kontroliše" klub kako vodi računa o povređenim igračima.

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da su dvodnevni detaljni pregledi kojima je podvrgnut krilni centar Luka Mitrović utvrdili da je naš igrač u petak doživeo jako istegnuće i povredu primicača, zbog koje je morao da napusti meč sa Bajernom. Rezultati magnetne rezonance i svi detaljni pregledi, utvrdili su da Mitrović nije doživeo tešku povredu, ali ona osim što je izuzetno bolna, zahteva mirovanje, svakodnevne terapije i stalni nadzor lekarskog tima KK Crvena zvezda. Zbog svega navedenog Luka Mitrović neće igrati na utakmici (niti putovati sa ekipom) protiv Igokee u Laktašima, kao i protiv Monaka  - navodi se u saopštenju kluba.

Uz poseban dodatak:

- KK Crvena zvezda ovom prilikom zahvaljuje na "brizi" pojedinaca uz napomenu da je zdravlje igrača na prvom mestu. Ipak, želimo još jednom da upozorimo da nema potrebe da nas iko "kontroliše" i ubrzava u ovakvim situacijama, jer naš klub ima izvanredan lekarski tim koji je u prethodnih 12 godina lečio, i oporavio na desetine igrača koji su u ovakvom nehumanom kalendaru i sa ogromnim brojem utakmica uspevali da iznesu ogroman teret i na prvom mestu ostanu zdravi!

Zvezda protiv Igokee igra u ponedeljak od 18 sati, a protiv Monaka u petak od 21.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike