Tako je Dule gradio svoj autoritet! Avdalović bio na ivici suza dok je jurio Vujanića po terenu (VIDEO)

28.10.2022

17:58

0

Još jedna zanimljiva ispovest na gostovanju kod Mileta Ilića

Tako je Dule gradio svoj autoritet! Avdalović bio na ivici suza dok je jurio Vujanića po terenu (VIDEO)
partiz01 - Copyright MN Press

Nekadašnji košarkaš Partizana, a sada trener OKK Beograda, Vule Avdalović, bio je gost u podkastu "Jao Mile", kod takođe bivšeg igrača, Mileta Ilića.

Tom prilikom Avdalović se prisetio zanimljivosti iz bogate karijere, a dotakao se i saradnje sa Duškom Vujoševićem.

 - Odbrana, kao vežbamo i sad ja treba da usmerim Miloša Vujanića, po celom terenu, da ga ostavim na jednoj strani, a on je brži od svega. I ja sad kao hoću, pokušavam, ali ne mogu. Jednom me probije, dva puta, ovaj (Duško Vujošević) jedva čeka da me probije i onda jedno dva puta i pištaljka, svi na liniju - kamikaze, trči se zbog mene i sad stvarno u jednom trenutku ne znaš šta da radiš, ne možeš, a pokušavaš, i na kraju stvarno dođe ti da plačeš - počeo je razgovor Avdalović, pa priznao da je bilo neopisivo teško:

 

 

- Meni je u jednom trenutku došlo da, mislim da je to neki trenutak kad me slomio, posle toga šta god mi kaže, radim, ali ne smem, mahnem jednom rukom i to je bio haos, posle toga jednostavno nije više bilo tih reakcija, naučio da ne treba, samo da slušaš i radiš, mislim da je to isto neki način.

- To je način kako je on gradio svoj autoritet - dodao je Mile ilić, a Avdalović je potom nastavio:

- On je sjajan trener i mnogo zna i mislim da je tih prvih par godina bilo mnogo napornije, vremenom mu je i samo iskustvo dalo. Prvih tri, četiri godine kad smo igrali Evroligu, nismo prošli u drugi krug - naveo je Vule Avdalović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike