Radonjić tera Partizanovog dželata baš pred dolazak Obradovićeve ekipe u Atinu

28.10.2022

07:21

0

Autor: 24sedam

Crno-beli gostuju u OAKA areni u četvrtak 3. novembra

Radonjić tera Partizanovog dželata baš pred dolazak Obradovićeve ekipe u Atinu
cz-pao-008 - Copyright MN Press

Iz Atine za sve partizanovce dolazi jedna dobra i jedna loša vest.

Dobra vest je da grčki mediji najavljuju odlazak iz tima Panatinaikosa Amerikanca Endrjua Endrjuza koji je prošle sezone ostao u lošem sećanju navijačima crno-belih zbog njegove sjajne partije u osmini finala Evrokupa u dresu Burse.

Endrjuz nije ulazio u igru sinoć u porazu od Makabija (85:74), a kako u grčkom šampionatu važi pravilo za strance "6+1", on će kao osmi biti prekobrojan.

MN Press
 

Sedmi je pojačanje Dvejn Bejkon i to je onaj deo loše vesti iz Atine. Bejkon je prošle sezone briljirao u Monaku, tako da je probao da se izbori za ugovor u NBA. Ispostavilo se da nije mogao više od kratkoročnog boravka u Lejkersima, a nakon što u Los Anđelesu nisu želeli da produže ugovor on je odlučio da prihvati ponudu atinskog evroligaša.

prema novom pravilniku o registraciji stranih igrača Panatinaikos će iskoristiti mogućnost da zameni jednog člana ekipe u prvoj fazi takmičenja. Posle dolaska Bejkona ostaje im još jedna prilika za promene, a one su sudeći prema rezultatima neophodne. Panatinaikos pred dolazak Partizana u četvrtak zauzima 16. mesto sa skorom 1-4.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike