Zvezdi u goste stiže neugodni FMP! Moramo da odgovorimo na njihovu energiju!

23.10.2022

14:34

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli u prethodna dva evropska meča upisali poraze

Zvezdi u goste stiže neugodni FMP! Moramo da odgovorimo na njihovu energiju!
Vladimir Jovanović - Copyright MN Press

Posle evroligaških gostovanja košarkaši Crvene zvezde okreću se obavezama u AdmiralBet ABA ligi. Za ponedeljak je zakazana pretposlednja utakmica 4. kola regionalnog takmičenja.

Protivnik će biti FMP, i to od 18 časova (TV Arena sport) u dvorani "Aleksandar Nikolić". Meč sa ekipom koja je i ovu sezonu otvorila dobrim igrama i za sada je bez poraza sa skorom 3-0 biće i dobra uvertira za vrlo važan meč sa ekipom Bajerna u 5.kolu Evrolige u petak u Beogradu.

- Posle utakmica i poraza u Evroligi, stiže nam ekipa FMP-a koja predstavlja vrlo neugodnog protivnika sa tri uzastopne pobede. Igraju sa velikom energijom, brzo, imaju dobru atmosferu i to se vidi i na rezultatima. Moramo da odgovorimo na njihovu veliku energiju, da odigramo koncentrisano. Igramo na našem parketu i pozivam ovom prilikom navijače da nam pomognu, jer nam je u ovom trenutku ta pomoć preko potrebna - rekao je trener cvreno-belih, Vladimir Jovanović.

Težak meč očekuje i Stefan Lazarević.

- Očekuje nas dobar protivnik, koji je i prošle, a i na početku ove sezone igra odlično. Igraju brzo, agresivno, sa dosta trčanja, sa dosta samopouzdanja. Moraćemo da odigramo dobru utakmicu kako bismo došli do bodova koji su nam preko potrebni i zbog naših ambicija, ali i kao dobra uvertira za ono što sledi.

Imamo izuzetno težak raspored na startu sezone posebno u Evroligi, polako se kompletiramo, znamo koliko je sezona duga i moramo da idemo korak po korak, jednu po jednu utakmicu, a prva naredna je sa FMPom i ona nam je trenutno prioritet - kazao je Lazarević.

Podsetimo, prošlog vikenda crveno-beli nisu igrali u AdmiralBet ABA ligi pošto je Cedevita Olimpija zatražila odlaganje.

Karte koje se nalaze u prodaji putem klupskog partnera tickets.rs, prodavaće se i ponedeljak na dan utakmice na blagajnama hale "Aleksandar Nikolić".

AdmiralBet ABA liga, 4. kolo

Budućnost - Cedevita Olimpija 80:74

MZT - Studentski Centar 92:79

Nedelja:

Mega - Cibona 93:100

Split - Igokea 17.00

Borac - Zadar 21.00

Ponedeljak:

Crvena zvezda - FMP 18.00

Mornar - Partizan 21.00

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike