Panter kapiten poručio Grobarima: Idemo, vreme je! Biću tu za Partizan!

30.09.2022

20:10

0

Autor: 24sedam

Iskusni bek biće kapiten Valjka u takmičarskoj godini prepunoj izazova

Panter kapiten poručio Grobarima: Idemo, vreme je! Biću tu za Partizan!
KATA7938 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Sitno broje crno-beli do početka nove sezone. U nedelju od 17 časova (Arena Premium2) izabranici Željka Obradovića kreću u operaciju povratka na regionalni tron, a prva stanica na tom putu biće Zagreb.

U nekadašnjem velikom klasiku Partizan će gostovati Ciboni, a novi tim Valjka prvi put u zvaničnom meču će kao kapiten povesti Kevin Panter.

- Velika mi je čast, ovakve stvari se ne dešavaju često. Počastvovan sam, iskoristiću najbolje moguće ukazanu priliku. Daću sve od sebe, biću tu za Partizan. Nadam se zdravoj i uspešnoj sezoni za sve, trenere, igrače, navijače – kazao je Panter za TV Partizan.

Iskusni američki šuter priznao je da je puno radio na tome da bude što bolji, a posle Žofrija Lovernja postao je tek drugi stranac u bogatoj i trofejnoj istoriji crno-belih sa kapitenskom trakom na dresu.

- Nisam im otac, nisam ovde da im govorim šta da rade. Tu sam da izvučem njihov maksimum, na terenu, mentalno… Znaju momci koliko im pričam, ne mora to da bude pred kamerama, trenerima ili navijačima. Dolaze kod mene ako im nešto treba, volim ih i uradiću sve što je do mene, na terenu ili van njega. Stariji sam skoro od svih njih i imam više iskustva.

Da ima veliki uticaj u svlačionici možda bi mogla da nagovesti i nova frizura Uroša Trifunovića, koja je gotovo identična onoj koju nosi Panter.

Printscreen/TV Partizan
 

- Nisam ga ja ubedio – uz široki osmeh kazao je Panter, pa dodao:

- Rekao je da bi hteo da proba nešto novo. Moja vrata su im uvek otvorena, da pričamo o bilo čemu. Ne samo o košarci. Volim ih mnogo, ne mogu da dočekam početak sezone.

Očekivanja u AdmiralBet ABA ligi su najveća.

- Idemo utakmicu po utakmicu, očekujem mnogo uspeha. Počinjemo na gostovanju, biće teško bez obzira na protivnika. Želimo da otvorimo sezonu na najbolji mogući način. Pripreme su konačno gotove, svi smo uzbuđeni – kazao je Panter, pa poslao poruku navijačima:

- Spremite se, idemo! Vreme je!

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike