Grobari, slavite! Partizan je u Evroligi!

16.06.2022

10:45

0

Srbija će naredne sezone imati dva predstavnika u najjačem klupskom takmičenju

Grobari, slavite! Partizan je u Evroligi!
partizan-saznajemo copy - Copyright MN Press

Postojala je ta neka strepnja, zasnovana na iskustvu od prethodnih godina, sve do danas. Sada je više nema! Dobili smo najlepšu vest!

Košarkaški klub Partizan, kako smo nezvanično saznali, igraće u eliti naredne sezone! Vraćaju se crno-beli tamo gde im je oduvek bilo i mesto. Dovoljno je samo pogledati ko je sve u međuvremenu bio deo Evrolige, pa da se konstatuje da je višegodišnja nepravda ispravljena.

Grobari, žurka može da počne! Veoma brzo gledaćete svoje ljubimce predvođene najtrofejnijim evropskim trenerom u najjačem klupskom takmičenju u Evropi! Posle osam dugih godina...

Najveća nedoumica u vezi sa odlukom o učešću Partizana u Evroligi bila je ona hoće li čelnici takmičenja ostaviti 18 učesnika ili skratiti listu na 16. Bez ruskih timova sa 18 timova jasno je bilo da će u elitu Partizan na osnovu specijalne pozivnice.

Na svu sreću odlučeno je da se broj klubova ne smanjuje baš za ta dva, pa će Srbija naredne sezone imati dva predstavnika u Evroligi. Crvena zvezda je tamo kao osvajač AdmiralBet ABA lige, a Partizan na specijalnu pozivnicu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike