Zvezda umalo prokockala dvocifrenu razliku! Grci imali šut za pobedu, crveno-beli olako shvatili rivala

23.09.2022

17:19

0

Tesna pobeda na turniru u Nikoziji

Zvezda umalo prokockala dvocifrenu razliku! Grci imali šut za pobedu, crveno-beli olako shvatili rivala
20220127klDobric3 - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde nalaze se na pripremema za novu sezonu na Kipru, gde svakodnevno proveravaju svoju formu za godinu u kojoj nastupaju na tri fronta.

Crveno-beli učestvuju na turniru "Neofitos Handriotis", u Nikoziji, a večeras su imali jako dobru proveru u okršaju sa grčkim Peristerijem, koji ih je ozbiljno namučio, ali je tim Vlade Jovanovića slavio sa 73:72.

Zvezda je od samog starta nametnula svoj ritam i kontrolisala utakmicu. Koševima iz reketa, crveno-beli su čuvali rano stečenu prednost, dok je Jovanovića brinuo broj izgubljenih lopti.

Grci su to upravo iskoristili u finišu meča i uneli dramu. Sa -14, Peristeri je stigao na -3, da bi u poslednjim sekundama meča imali i šut za pobedu.

Ipak, Dimitrios Moraitis je promašio otvorenu trojku za pobedu, ali je i beogradskom sastavu nametnuo brojna pitanja, olako shvaćenog rivala.

CRVENA ZVEZDA: Holand, Lazarević 4, Adams 15, Mitrović 6, Lazić 3, Martin 4, Dobrić 16, Ivanović 12, Ilić, Marković, Kuzmić, Bentil 13

U grčkom sastavu, od srpskih igrača nastupa Aleksa Radanov, koji je meč završio sa 10 poena. Najefikasniji bio je Francisko sa 14 poena.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike