Dončić se jedva suzdržao! Besni Luka žestoko izvređao sudije posle poraza od Poljske! (VIDEO)

14.09.2022

21:57

0

Autor: 24sedam

Slovenački košarkaš teško podneo eliminaciju sa Evrobasketa

Dončić se jedva suzdržao! Besni Luka žestoko izvređao sudije posle poraza od Poljske! (VIDEO)
Screenshot 2022-09-14 at 23.48.17 - Copyright Printscreen/Twitter/asarealasa

Kada su bili poznati svi četvrtfinalni parovi Evrobasketa delovalo je da Slovenci imaju najlakši zadatak. Ipak, Dončić, Dragić i drugovi večeras su predali kontinentalnu krunu pošto su doživelišokantan poraz od Poljske 90:87.

Svašta je viđeno u poslednjem četvrtfinalnom meču tekućeg Evrobasketa u Berlinu. Poljaci su kao u transu odigrali prvo poluvreme, ubacili Slovencima čak 58 poena i u jednom trenutku imali ogromnih plus 23, da bi se u trećoj deonici potpuno raspali i sa samo šest postignutih poena za 10 minuta dozvolili rivalu da se potpuno vrati u meč, čak i da povede u završnoj deonici.

Ipak, kada je bilo najpotrebnije Sloter i Ponitka su poveli Poljake ka polufinalu, dok su Slovenci u odsudnim momentima ostali bez prve zvezde tima Luke Dončića zbog pet penala, od kojih je jedan došao kao posledica tehničke greške kada se lomio rezultat.

Zbog toga što u ključnom trenutku nije bio na parketu Dončić je sigurno bio frustriran, a svoj bes je iskalio na arbitrima pošto se sirena na meču oglasila po poslednji put… Nije štedeo as Dalasa sudijsku trojku, nije birao ni reči, a lako je pročitati mu sa usana šta je sve izgovorio u naletu besa…

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike