Srpski sudija bežao od Poceka? Šta se ovde dogodilo? (VIDEO)

14.09.2022

18:50

0

Autor: 24sedam

Temperamentni italijanski strateg ponovo u centru pažnje

Srpski sudija bežao od Poceka? Šta se ovde dogodilo? (VIDEO)
Screenshot 2022-09-14 at 20.38.29 - Copyright Printscreen/Twitter/Pluton

Dugo će Italijane proganjati četvrtfinalni meč Evrobasketa protiv Francuske. Imali su Azuri u džepu borbu za medalju, koje ih je koštala nesigurna ruka Simonea Fontekija, koji je sa dva promašenja bacanja 19 sekundi pre kraja četvrte deonice pri vođstvu njegove selekcije od dva poena, otvorio Francuzima put do produžetka u kojemizabranici Đanmarka Poceka nisu uspeli da se vrate na trijumfalni put.

A upravo je temperamentni italijanski strateg bio centralna figura po završetku utakmice. Standardno nezadovoljan sudijskim odlukama, Poceko je i večeras bio u svom elementu, mada se mora priznati da je delovao znatno smirenije nego tokom duela sa Srbijom.

Ipak, jedna odluka specijalno mu je zasmetala. U produžetku je Italijan zaradio tehničku grešku, ali iako ona nije uticala na konačan ishod, s obzirom da Francuzi iz nje nisu postigli nijedan poen, očigledno da Poceko tu odluku nije zaboravio.

Zbog toga je posle meča u ubrzanom hodu pokušao da dođe do srpskog arbitra Aleksandra Glišića, koji je odšetao u svlačionicu ne želeći ni da se osvrne… A deluje da je Poceko samo želeo da se rukuje…

Da li je?

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike