Evo kako je Srbija slavila na startu Eurobasketa: Bravure Micića i Jokića, odlični Marinković, a sada sledi domaćin i srpski zet (VIDEO)

03.09.2022

06:11

0

Sjajna igra u napadu oduševila i "preko bare"

Evo kako je Srbija slavila na startu Eurobasketa: Bravure Micića i Jokića, odlični Marinković, a sada sledi domaćin i srpski zet (VIDEO)
vasa micić - Copyright Fiba.basketball

Košarkaška reprezentacija Srbije startovala je pobedom na Evropskom prvenstvu. Ekipa selektora Svetislava Pešića je u prvom meču ubacila 100 poena, naspram 76 koliko je postigla Holandija.

Glavni na terenu u timu Srbije bili su Vasilije Micić i Nikola Jokić, a pratio ih je i odlični Vanja Marinković. Sve u svemu, dovoljno je razloga za zadovoljstvo u timu, ali vremena za opuštanje nema, jer konkretniji rivali tek slede.

 

 

Već danas, Srbija igra sa domaćinom Češkom, od 17.30, koja je u prvom meču pred svojim navijačima poražena od Poljske. Česi u svom timu imaju Tomaša Satoranskog i Jana Veselog, koji će biti i najveća opasnost po srpsku odbranu.

Ali, navijači Srbije nemaju razloga za brigu, čemu u prilog svedoče i sjajni potezi naših igrača.

 

 

Samo neka se nastavi u istom ritmu, uz odličnu atmosferu u dvorani i podršku navijača koji su protiv Holandije priredili domaćinsku atmosferu, za lavove Svetislava Pešića, nema granice.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike