Kalinić optimista: Ulazimo u ritam za Berlin! Zbog toga smo i došli ovde!

03.09.2022

05:03

0

Autor: 24sedam

Jedan od najiskusnijih košarkaša Srbije zadovoljan posle trijumfa protiv Holandije

Kalinić optimista: Ulazimo u ritam za Berlin! Zbog toga smo i došli ovde!
Nikola Kalinić - Copyright MN Press

Pešićevi Orlovi trijumfalno su otvorili Evrobasket! Iako prvi rival nije predstavljao veliku opasnost, Micić, Jokić i drugovi maksimalno su iskoristili uvodni meč da se na najbolji mogući način uvedu u šampionat.

Na kraju protiv Holandije je pukla stotka, a već danas pred srpskim košarkašima je novi izazov. Domaćin grupe Češka (17.30).

- Najbitnije je da smo ostvarili pobedu, da smo se upisali na prvenstvu. Svi momci su igrali, svi su dali koševe… Mislim da ulazimo u neki ritam i pripremamo se za naredne mečeve u Berlinu, u nokaut fazi. Da ne idemo predaleko, ali zato smo došli ovde. Dobra utakmica za nas, na kraju 24 razlike… - kazao je posle meča Kalinić.

Ono što je bilo očekivano, sinoć se pokazalo i potpuno opravdanim. Orlovi su u Pragu imali fantastičnu podršku nekoliko hiljada navijača.

- Znači nam to, uvek je lepo igrati pred našom publikom. Uvek nas svuda prate, redovni su na svim prvenstvima, pogotovo evropskim. Hvali im, nastavljamo dalje, pa do Berlina skroz – istakao je Nikola Kalinić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike