Partizanovi tornjevi Ledej i Lesor raduju se Evroligi pred Grobarima: Velika je to stvar za klub i navijače!

30.08.2022

05:03

0

Autor: 24sedam

Amerikanac i Francuz sa velikim nestrpljenjem čekaju početak sezone

Partizanovi tornjevi Ledej i Lesor raduju se Evroligi pred Grobarima: Velika je to stvar za klub i navijače!
Lesor i Ledej - Copyright MN Press

Košarkaška Evropa dugo je brujala o Partizanovom povratku u Evroligu. Od kako su crno-beli zvanično dobili specijalnu pozivnicu za elitno takmičenje mediji, košarkaški radnici, pa i sama Evroliga putem svojih kanala na društvenim mrežama, često su spominjali značaj učešća kluba iz Humske u najkvalitetnijem klupskom kontinentalnom takmičenju, pa je ta euforija neminovno morala da se prenese i na igrače.

Željko Obradović nedavno je okupio ekipu i počeo sa pripremama za izuzetno izazovnu sezonu koja je pred Partizanom, a među igračima koji su se našli na treninzima od prvog dana bili su i starosedeoci iz prošle sezone Zek Ledej i Matijas Lesor.

- Imao sam dobro leto, oporavio se, veoma naporno radio i srećan sam što sam se vratio. Uzbuđen sam, imamo dobru grupu momaka, drago mi je što smo počeli da radimo i idemo u ovaj proces dan po dan – kazao je za TV Partizan Ledej i poslao poruku navijačima:

- Radujem se što ću vas ponovo videti na tribinama, sada smo u Evroligi, nastavićemo da se borimo i radimo sve što treba da pobedimo i ostvarimo naše ciljeve.

Francuski centar brzo je prošle sezone, od momenta kada se priključio ekipi Željka Obradovića, ušao pod kožu „grobarima“ koji će od njega u sezoni pred nama imati još veća očekivanja.

- Velika je stvar za ovaj klub, grad i navijače što se Partizan vratio u Evroligu. Nedostajao mi je Beograd i drago mi je što sam ponovo ovde – dodao je Lesor.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike