Grobari navalili na sezonske, Partizan morao da otvara još mesta! Ovo je sada raspored Arene (FOTO)

29.08.2022

10:08

0

Zbog velikog interesovanja, neke stvari su promenjene

Grobari navalili na sezonske, Partizan morao da otvara još mesta! Ovo je sada raspored Arene (FOTO)
Navijači Partizana - Copyright MN Press

Partizan je prodao više od 8.000 sezonskih ulaznica za novu sezonu, a interesovanje je toliko, da je klub odlučio da oslobodi dodatna mesta u Areni!

Klub je saopštio da je promenom konfiguracije dobijeno još 650 mesta. Partizan je podsetio da vlasnici prošlosezonskih pretplatnih i dalje imaju 10 odsto popusta na ovogodišnje.

- Usled velikog interesovanja navijača za sezonske ulaznice, kao i želje kluba da što veći kontigent karata ostane za dnevnu prodaju, KK Partizan NIS je doneo odluku o promeni prvobitne strukture mesta u Štark areni. Sektor Court Side klub neće biti u prodaji a na mesto njega će biti vraćena medijska tribina, dok će ostatak mesta biti pripojen sektoru Friends & Family. Vraćanjem medijske tribine na staro mesto, oslobađa se 520 novih mesta na Nivou 400. O ovoj promeni, KK Partizan NIS je već izvestio sve one koji su rezervisali mesta u Court Side klubu i njima su pronađena druga, adekvatna mesta.

Prodaja sezonskih ulaznica odvija se putem servisa Ticketline, na prodajnim mestima u TC Merkator i na stadionu Partizana, odnosno preko sajta www.ticketline.rs Ovim putem, KK Partizan NIS napominje da svi vlasnici sezonskih ulaznica iz sezone 2021/22 koji do sada nisu iskoristili priliku da kupe nove sezonske karte, i dalje imaju pravo na 10% popusta - navodi se u saopštenju kluba.

Ovo je sada plan mesta u Areni za narednu sezonu Partizana.

KK Partizan
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike