Veliko pojačanje za KSS pred EP: Telekom Srbija nastavlja da podržava srpsku košarku!

26.08.2022

11:11

0

Sponzorski ugovor potpisali Predrag Danilović i Vladimir Lučić

Veliko pojačanje za KSS pred EP: Telekom Srbija nastavlja da podržava srpsku košarku!
kss - Copyright KSS

U prostorijama Košarkaškog saveza Srbije danas je svečano potpisan novi sponzorski ugovor između KSS i nacionalnog telekomunikacionog operatora Telekoma Srbija.

Na ovaj način nastavljena je višegodišnja uspešna saradnja, a potpis na novi ugovor stavili su predsednik KSS Predrag Danilović i generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić.

- Pre svega bih se zahvalio Telekomu Srbija i gospodinu Vladimiru Lučiću na dosadašnjoj podršci koja je za nas bila vrlo značajna i izrazio veliko zadovoljstvo što smo današnjim potpisivanjem ugovora tu saradnju nastavili. Činjenica da Košarkaški savez Srbije uz sebe ima tako moćnog partnera za nas je istovremeno i čast, ali i velika obaveza da radom i rezultatima opravdamo to poverenje. Značaj ovog partnerstva je zapravo višestruk, jer, iako je svim ljubiteljima košarke prva asocijacija naša seniorska reprezentacija, saradnja sa Telekomom Srbija nama zapravo pruža mogućnost da u godinama pred nama obezbedimo adekvatne uslove za rad i razvoj i našim mlađim selekcijama, onima koji su budućnost naše košarke - rekao je predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović.

Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić ovom prilikom je rekao.

- Telekom Srbija od svog osnivanja, pre 25 godina, pruža podršku sportu u Srbiji i mi smo na to jako ponosni. Međutim, moram da priznam da je podrška našim reprezentacijama ipak nešto posebno, jer nas sve ujedinjuje u želji da se sportski borimo da budemo najbolji i da dostojno reprezentujemo našu zemlju, a našim košarkašima je to često polazilo za rukom. Našoj reprezentaciji želim srećan put na Evropsko prvenstvo i osvajanje medalje u nikada jačoj konkurenciji, a gospodinu Daniloviću bih se zahvalio na dosadašnjoj uspešnoj saradnji, uz uverenje da će ovaj novi ugovor koji smo danas potpisali podići naše partnerstvo na još viši nivo - poručio je Lučić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike