Cibona promoviše novog trenera! Džordan iz Mostara preuzeo klub koji nema nijednog igrača pod ugovorom!

25.07.2022

20:11

0

Autor: 24sedam

Na klupi Zagrepčana naredne sezone sedeće Josip Sesar

Cibona promoviše novog trenera! Džordan iz Mostara preuzeo klub koji nema nijednog igrača pod ugovorom!
sesar - Copyright MN Press

Jedan deo problema, što se tiče sportskog dela priče, Cibona je rešila večeras. Iako iznad nekadašnjeg šampiona Evrope stoji ogroman oblak neizvesnosti što se tiče sudbine kluba, „vukovi“ su u ponedeljak dogovorili sve detalje saradnje sa novim trenerom.

Zagrebačkog velikana u nastupajućoj sezoni sa klupe će predvoditi nekadašnji košarkaš i reprezentativac Hrvatske Josip Sesar.

Kako piše portal „Index“, Sesar je danas obavio finalni razgovor sa direktorom Cibone Ivanom Matasićem i sportskim direktorom Marinom Rozićem, koji su potvrdili dogovor sa Sesarom, ali bez otkrivanja planova za budući period.

Novog trenera u „Draženovom domu“ ne čeka nimalo lak posao. Moglo bi se čak reći i da se nekadašnji košarkaš, kojeg su na početku karijeru nazivali i Džordanom iz Mostara, nalazi u nemogućoj misiji pošto je preuzeo klub bez ijednog igrača pod ugovorom.

Sesar se godinama unazad povezivao sa Cibosima. Kada kod bi zagrebački klub bio u potrazi za trenerom, dosadašnji strateg Gorice se provlačio kao jedan od kandidata, ali je priliku da sedne na klupu „vukova“ dobio u najtežem trenutku posrnulog evropskog velikana kojem sada predstoji formiranje tima za novu takmičarsku godinu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike