Navijači Partizana ućutkali hrvatsku legendu: Aco plače nad sudbinom Cibone i napao crno-bele, pa dobio šta je tražio

16.07.2022

11:54

0

Autor: 24sedam

"Aco trica" provocira kao nekad

Navijači Partizana ućutkali hrvatsku legendu: Aco plače nad sudbinom Cibone i napao crno-bele, pa dobio šta je tražio
20220306npGrobari13 - Copyright MN Press

Legendarni "Aco trica", Aleksandar Petrović zavapio je preko Tvitera kako će se jedan klub iz regiona ugasiti ili otići u stečaj zbog poreskog duga od pet miliona evra, dok se drugi sa sedam miliona evra duga priprema za takmičenje u Evroligi.

Iako nije imenovao klubove viš je nego jasno da se Petrovićeva opaska odnosila na Cibonu i Partizan. "Cibosi" izgleda neće uspetzi da se izvuku i već ih polako napuštaju najbolji igrači, dok se u Humskoj odvija potpuno drugačiji proces, jer najbolji evropski trener i menadžment kluba stvaraju sigurno najjači tim u poslednjih deset godina.

 

 

Petrović ne samo da nije napisao tačan iznos Partizanovog duga (5,5 miliona), već je olako prešao preko činjenice da Cibona dugo nije pravi košarkaški uzorak za poređenje ni sa slabijim klubovima nego što su crno-beli.

Na to su mu ukazali i navijači:

- Normalno je da je stečaj, Partizan u prosjeku gleda 10.000 ljudi, a ove gleda 300. Ove sezone u EL će ih gledati u prosjeku 18.000 gledalaca. To je najveći ExYU klub - napisao je jedan od navijača u svojoj replici Petroviću.

- Mislim da je problem finansiranje a ne dug. Svi klubovi duguju. Problem za Cibonu je nastao kada je grad prestao da finansira i daje doprinos, kao i problem sa salom. Partizan pored duga ima izvore finansiranja,ima punu halu uvek.

Bilo je i komentara koji su promašili temu, kao i onih neukusnih, ali Petrović je umeo da isprovocira reakciju navijača kao nekada kada je bio košarkaški as na parketu i pored njega.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike