I predsednik Partizana odgovorio Hrvatu: Nije tačno da nam je dug toliki, a vi gledajte svoja posla kao i mi što radimo

16.07.2022

15:22

0

Mijailović istakao da saoseća sa Cibonom jer su i crno-beli bili u istoj situaciji

I predsednik Partizana odgovorio Hrvatu: Nije tačno da nam je dug toliki, a vi gledajte svoja posla kao i mi što radimo
KATA2933 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Pravu buru je pokrenuo trener Aleksandar Petrović kada je na Tviteru komentarisao dug Cibone, čija je legenda, potkačivši pritom i Partizan, iako ne imenom.

On je poredio situaciju u regionu, rekavši da jedan klub duguje pet miliona evra poreza i da mu se sprema stečaj, a dok drugi "duguje sedam miliona i sprema mu se igranje u Evroligi".

"Aca trica" je potom dobro osetio privrženost navijača Partizana, koji su mu objasnili razliku u popularnosti, broja ljudi koji uživo gleda utakmice i svega ostalog. Naravno, kao i činjenicu da Partizan ne duguje sedam miliona evra poreza.

Nakon svega se oglasio i predsednik crno-belih Ostoja Mijailović, koji je takođe demantovao te navode, ali je istakao da saoseća sa Ciboninom situacijom.

- Nije istina da Partizan duguje 7.000.000 evra, poreski dug je nešto malo veći od 5.000.000 i datira već dve decenije možda i duže. Partizan je u postupku dobijanja reprograma kod Poreske uprave što nam pripada po zakonu. Svi koji komentarišu Partizan neka brinu svoju brigu, mi ne komentarišemo druge već radimo svoj posao. Zaista mi je žao što Cibona prolazi kroz tešku situaciju, želim im da prevaziđu svoje probleme i nastave dalje. Mi smo sve to prošli 2017. godine, taj period nikad neću zaboraviti – rekao je Mijailović za Sportal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike