Laso o pozivu Zvezde: Poštujem ih kao klub, ali ja njihovog predsednika ne poznajem!

18.07.2022

14:45

0

Autor: 24sedam

Španski strateg se konačno oglasio i stavio tačku na sve spekulacije

Laso o pozivu Zvezde: Poštujem ih kao klub, ali ja njihovog predsednika ne poznajem!
pablo laso - Copyright MN Press

Bivši trener košarkaša Reala Pablo Laso izjavio je da su priče o kontaktu između njega i Crvene zvezde dokaz da se njegov rad ceni, ali i da nije bilo nikakvih pregovora između njega i kluba sa Malog Kalemegdana.

- Što se tiče te pričce oko mene i Crvene zvezde, ja sam iskreno bio iznenađen i nije bilo kontakata. Imam veliko poštovanje za Crvenu zvezdu kao klub, ali ja njihovog predsednika ne poznajem. Zbog toga sam reagovao iznenađeno. To što je moje ime izašlo na tu temu, samo je dokaz da cene moj rad - izjavio je Laso na četvrtom izdanju svog košarkaškog kampa.

Španac se posle 11 godina rastao sa Realom koji je kao razlog prekida saradnje naveo medicinske razloge, odnosno srčani udar koji je Laso imao u finišu sezone za nama. Međutim, iskusni stručnjak istakao je da više nema problema sa srcem.

- Dobro sam, nema posledica. Imao sam manji srčani udar, kako su mi doktori rekli. Srce mi je u perfektnom stanju. Verujem mojim lekarima kada je u pitanju moje zdravlje. Ne znam da li su medicinski nalazi Reala razlog za oproštaj - izjavio je, između ostalog Laso.

Španski trener sa Madriđanima je osvojio sve titule prvaka Evrope, šest titula prvaka Španije i šest trofeja u Kupu kralja.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike