Čuveni Aca Trica pronašao način kako da pomogne hrvatskom velikanu: Emocije ne mogu spasiti Cibonu – finansije da

18.06.2022

08:37

0

U ovoj akciji učestvovaće i cela njegova porodica

Čuveni Aca Trica pronašao način kako da pomogne hrvatskom velikanu: Emocije ne mogu spasiti Cibonu – finansije da
20150916npPetroA1 - Copyright MN Press

Čuvena zagrebačka Cibona već godinama je u finansijskim problemima, koji su ovih dana došli do poslednjeg stadijuma, te se sve češće govori o gašenju.

Ali, legendarni hrvatski košarkaški trener, Aleksandar Petrović, ne želi da sedi skrštenih ruku i da gleda kako jedan velikan nestaje, te je pokrenuo inicijativu pomoći za klubu.

On je na svom Tviter nalogu pisao o planu oporavka kluba, a učestvovaće zajedno sa svojom porodicom.

 

 

- Emocije ne mogu spasiti Cibonu. Finansije da. Idemo nas 2.000 koji su finansijski u stanju uplatiti po 5.000 evra i tako pokrivamo dug i imamo solidan budžet za sledeću sezonu. Isti ti ljudi bi birali Skupštinu kluba, Upravi odbor i Nadzorni odbor. A Grad neka radi po svom - napisao je Petrović na svom Tviter nalogu.

Kako je naveo, tako bi se kroz godinu dana napravio plan "za večnu budućnost Cibone".

- Plan je sledeći: otvorićemo račun u jednoj banci, koja će takođe biti deo onih koji će pokušati spasiti što se spasiti može. Na taj račun će se deset dana, od 20. juna do 30. juna moći uplaćivati sredstva za spas Cibone s kojima bi se pokrio postojeći dug i stvorili preduslovi za sledeću sezonu. Recimo, moja cela porodica će u tome učestvovato, svako od nas deset će dati po 5.000 evra i biće to 50.000 evra. Međutim, limit nije pet hiljada, daće svako koliko može, neko će moći dati i više. Poenta je sledeća; ukoliko se ne skupi dovoljna svota novca, svim ljudima koji će uplatiti taj novac na račun, on će biti vraćen, što ja jamčim svojim imenom i prezimenom te bankovnim računom - naglasio je Petrović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike