Avramović iskreno o šokantnoj završnici u Čairu: Šta se desilo? Nemam pravi odgovor!

04.07.2022

19:41

0

Autor: 24sedam

Iskusni bek vidno utučen posle poraza od Belgije

Avramović iskreno o šokantnoj završnici u Čairu: Šta se desilo? Nemam pravi odgovor!
Aleksa Avramović - Copyright MN Press

Košarkaša Srbije nije bilo na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali to kao da nije bila dovoljna opomena Orlovima da u famoznim FIBA prozorima nema lakog protivnika.

Ponovo su srpski reprezentativci šokirani na svom parketu. Italija ih je prošlog leta u Pioniru ostavila bez vize za Japan, a Belgijanci su večeras u Čairu napravili veliki korak ka tome da Orlovi ne odu ni na predstojeći Mundobasket.

Imali su u poslednjoj četvrtini meča Bjelica i drugovi velikih plus 11, sa dvocifrenom razlikom su ušli u završnih pet minuta meča, a onda stali i dozvolili rivalu da ih šokira i žestoko uzdrma (74:73).

- Odigrali su agresivnu odbranu par zadnjih minuta i odneli pobedu. Poraz koji veoma boli, sada nemamo pravo na kiks. Oni su u međusobnom skoru bolji od nas. Znamo koliko ekipa može na Mundobasket, i baš zato nemamo pravo na kiks - rekao je posle meča Aleksa Avramović.

Bek Partizana bio je jedan od najzaslužnijih za sticanje dvocifrene prednosti u finišu treće i u prvoj polovini četvrte deonice, ali nije mogao da kaže zbog čega su Orlovi doživeli takav pad.

- Nemam pravi odgovor šta se desilo na kraju. Jednostavno moramo da izađemo na sledećih šest utakmica i da pobedimo svih šest – kazao je Avramović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike