Zvezda neće propasti, ja to kažem! Čović pričao o teškoj situaciji u kojoj se klub nalazi!

28.06.2022

08:54

1

Autor: 24sedam

Prvi čovek crveno-belih se otvorio usred turbulentnog perioda na Malom Kalemegdanu

Zvezda neće propasti, ja to kažem! Čović pričao o teškoj situaciji u kojoj se klub nalazi!
Nebojša Čović - Copyright MN Press

Košarkaški klub Crvena zvezda prolazi kroz turbulentan period. Otišli su Ostin Holins u Makabi, pa Dejan Davidovac u CSKA, ne zna se šta će biti s trenerom Dejanom Radonjićem, priča se i da će Nikola Kalinić otići u inostranstvo...

Na tu temu je govorio prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović, gostujući na TV Pink i objasnio zbog čega je došlo do odlazaka igrača, te kakvo je stanje sa Radonjićem.

- Interesantno je što svi brinu, svi hoćemo dobar tim da imamo. Naravno da i mi hoćemo garantovan budžet. Naravno da smo hteli prošle godine Davidovca da potpiše kada je i Dobrić, ali je procena bila da treba da se dokaže. Ponuda CSKA je duplo veća, to se ne odbija. Davidovac je od 2014. u sistemu, nek ode da zaradi. Holinsa nismo produžili u januaru, šta da radimo. Dejana Radonjića što se tiče, dali smo ponudu. Vaše je da odgovorite, prihvatam ili ne. Ili prihvatam, ali popravite ovo i ono. Šta sad da radimo - rekao je Čović, pa dodao:

- Ne treba niko da se takmiči dok ne plati porez. Postojaće Zvezda i bez svih nas. Zvezda postoji 80 godina, od Nebojše Popovića i drugih. Neko je ostao 5-10 godina, svako treba da vidi šta je ostavio od trofeja do finansija. Oni koji su najglasniji prema nama su ostavili mnogo dugova klubu. Imate za kraj, dok smo plaćali poreze, drugi su plaćali igrače.

Za kraj Čović je naglasio da za sudbinu kluba ne treba brinuti.

- Zvezda neće propasti, ja to kažem, ostali mu u klubu ili ne, Uostalom, najuspešniji smo srpski klub u evropi, bili smo 12. u Evroligi. Dođite, uzmite klub, radite posao i nema ljutiš. Ili ako im se više sviđa - gotovi smo, propadosmo...

Očigledno je da je pred crveno-belima burno i vruće leto. A tek je počelo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike