Zvezda već sledeće nedelje počinje pretprodaju sezonskih! Tek što je osvojila triplu krunu, već su počele pripreme za sledeću sezonu

23.06.2022

17:33

0

Najavljene su brojne pogodnosti za kupce sezonskih ulaznica

Zvezda već sledeće nedelje počinje pretprodaju sezonskih! Tek što je osvojila triplu krunu, već su počele pripreme za sledeću sezonu
20220617ivZvezdaFmp05 - Copyright MN Press/KK Crvena zvezda

Crvena zvezda tek što je okončala sezonu u kojoj je osvojila tri trofeja, a već je počela deo priprema za narednu!

Šampion Jadrana i Srbije objavio da će već u utorak, 28. juna početi pretprodaju sezonskih ulaznica za narednu sezonu!

Crvena zvezda će odigrati u novoj sezoni preko 40 utakmica kao domaćin u tri takmičenja: Evroliga, AdmiralBet ABA liga i KLS, a za svoje navijače je pripremila nešto posebno, što je sada i najavila.

- Crvena zvezda pomera svake sezone granice, pa je i ovoga puta za svakog kupca sezonske karte u pretprodaji klub pripremio nešto potpuno novo o čemu će svi zainteresovani biti informisani preko zvaničnog sajta i platformi KK Crvena zvezda tokom predstojećeg vikenda. Osim onog najvrednijeg – sezonske karte, tu su ovoga puta i brojni noviteti i pokloni pripremljeni za naše Zvezdaše na potpuno drugačiji i originalan način! KK Crvena zvezda potrudio se i ove godine da popularnim cenama omogući svima da dođu do svoje sezonske ulaznice i budu deo Zvezdine priče u sezoni 2022/2023. – objavio je klub uz dodatak:

- Zato iskoristite ovu vrlo pogodnu cenu u pretprodaji, jer će cene u zvaničnoj prodaji (kao i svake sezone) biti znatno skuplje!

Cene nisu objavljene, ali će one, kao i svi detalji pretprodaje, zatim pogodnosti i servisne informacije biti otkrivene u petak.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike