Radonjić pokazao koliko je veliki! Osudio gest svog igrača, Trifunoviću zaboravio istog dana!

22.06.2022

09:53

0

Reč je o situaciji iz finiša četvrtog meča finalne serije

Radonjić pokazao koliko je veliki! Osudio gest svog igrača, Trifunoviću zaboravio istog dana!
kkpart-kkcz-175 - Copyright MN Press

Finalna serija AdmiralBet ABA lige između Crvene zvezde i Partizana, obilovala je sjajnim potezima na terenu, ali je bilo i nekoliko nesportskih koji se prepričavaju.

Nažalost, deo jednog je bio i jedan od najmlađih na parketu, Uroš Trifunović.

On je isključen u poslednjoj četvrtini četvrte utakmice, nakon što je prvo pogodio za tri poena iz veoma teške situacije, a onda ušao u raspravu sa klupom Crvene zvezde.

Mladi košarkaš kluba iz Humske dozvolio je da ga emocije previše ponesu, pa je sredinom četvrte deonice, posle koša kojim su crno-beli stigli do maksimalnih plus 34, neprimereno gestikulirao prema Zvezdinoj klupi zbog čega je ubrzo zaradio isključenje. Ubrzo je usledilo i izvinjenje, a trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, komentarisao je taj porez i na konferenciji za medije.

Upravo je Radonjić burno reagova i kada je njegov igrač, Nikola Kalinić, "vratio" sličnom gestikulacijom, a tokom današnjeg gostovanja u Sportal jutru, komentarisao je čitav slučaj.

- Neprimeren gest Kalinića, bez ikakve dileme. Trifunović je mlad momka, moglo bi da se razume, emocija, utakmica, velika je karijera pred njim. Dešava se, ali bilo je taj dan i to je to - kratko je kazao Radonjić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike