Posle debakla u Pioniru FMP ima samo jednu želju pred drugi meč: Da budemo dostojni finala u nedelju

17.06.2022

20:04

0

Autor: 24sedam

Panteri poraženi od Zvezde 110:71

Posle debakla u Pioniru FMP ima samo jednu želju pred drugi meč: Da budemo dostojni finala u nedelju
kkcz-fmp-17 - Copyright MN Press

Trener košarkasa FMP Nenad Stefanović izjavio je posle ubedljivog poraza od Crvene zvezde u prvom meču finala Superlige Srbije (110:71) da se nada da će njegov tim biti dostojniji rival u narednom meču u Železniku.

FMP će priliku za popravni imati u nedelju (20.00) u svojoj dvorani.

- Bilo je dosta faktora koji su uticali da utakmica bude ovakva sa naše strane. Duža pauza, izostanak nekih igrača i mladost spoljne linije. To nije izgovor. Izanaliziraćemo dobro, probati u nedelju da budemo bolji. Tim je mlad, momci imaju velika očekivanja od sebe - rekao je on.

Stefanović je uputio čestitke Zvezdi i rekao da njegov tim iam 48 sati da se regeneriše.

- Možda je i dobro što se desio ovakav poraz, prvi ovog tipa u ovoj sezoni. Mogli smo bolje u nekim osnovnim košarkaškim segmentima. Trčanju, malim faulovima...U razvoju mladih igrača ima uspona i padova, na njima je da pokažu da li jesu ili nisu pravi. Imaju podršku, minute, teren će pokazati. Učinićemo sve da u nedelju budemo dostojniji protivnik, i ja i moji igrači - rekao je Stefanović.

Krilni centar FMP Marko Pavićević izjavio je da će on i njegovi saigrači probati da iznenade Zvezdu u narednoj utakmici.

- Nismo imali utakmicu duže vreme, malo smo ispali iz ritma. Pokusacćemo da popravimo utisak za dva dana, da odbranimo domaći teren - izjavio je Pavićević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike