Zvezdino iznenađenje za Delije! Novi dres je spreman: Priča o ljubavi između nje i nas dobiće novo poglavlje! (FOTO)

17.06.2022

16:48

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli počinju borbu za odbranu srpskog trona

Zvezdino iznenađenje za Delije! Novi dres je spreman: Priča o ljubavi između nje i nas dobiće novo poglavlje! (FOTO)
FVdtdLuWAAA77KF - Copyright Promo/KK Crvena zvezda

Još jedna trofejna sezona za košarkaše i stručni štab Crvene zvezde bliži se kraju. Dva trofeja su odbranjena (Kup i AdmiralBet ABA liga), a Lazić i drugovi večeras protiv FMP-a kreću u odbranu srpskog trona.

U seriji koja se igra na dve pobede prvo poglavlje je na programu u dvorani „Aleksandar Nikolić“, čije će tribine, nadaju se na Malom Kalemegdanu, biti iskorišćene u punom potencijalu protiv „pantera“.

 

 

Kako bi se na određeni način zahvalili „delijama“ na sjajnoj podršci tokom cele sezone, čelnici i marketing tim Zvezde su odlučili da iznenade navijače dresovima specijalno dizajniranim za finale plej-ofa Superlige KLS.

 

 

- U prvoj utakmici finala u kojoj je cilj jasan, crveno-beli košarkaši nastupiće u specijalno dizajniranim dresovima sa jasnim simbolima najveće navijačke grupe u ovom delu Evrope. Priča o ljubavi između nje i nas dobiće novo poglavlje, a i nastavak i nakon utakmice – objavili su crveno-beli na zvaničnom Tviter profilu kluba.

Prema onome što se dalo naslutiti na fotografijama objavljenim na društvenoj mreži, na Zvezdinom dresu dodati su navijački motivi koji su oslikani na zidovima tunela stadiona „Rajko Mitić“ koji vodi od svlačionica do terena.

- Za Srbiju, za naš narod, za našu Crvenu zvezdu! Danas, sutra i zauvek – poruka je kluba sa Malog Kalemegdana!

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike