Radonjić otkrio: Bez Holinsa idemo po titulu u Železnik!

17.06.2022

19:34

0

Autor: A. Š.

Strateg crveno-belih nada se brzom kraju sezone

Radonjić otkrio: Bez Holinsa idemo po titulu u Železnik!
kkcz-fmp-74 - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde napravii su prvi korak ka odbrani nacionalnog trona. Do još jedne triple krune deli ih jedna pobeda, nju će pokušati da ostvare u nedelju u Železniku, ali bez Ostina Holinsa.

To je na konferenciji za medije otkrio trener crveno-belih Dejan Radonjić, koji je posle pobede protiv FMP-a (110:71) istakao nadu da se njegovim izabranicima neće ponoviti situacija iz polufinalne serije protiv Mege u kojoj su morali da igraju majstoricu.

- Slavili smo i idemo u Železnik sa ciljem da završimo sezonu. U ovom trenutku je najbitnije da napravimo dobar pristup i da ne dozvolimo da nam se desi situacija od pre nekoliko dana protiv Mege, da posle dobre prve utakmice izgubimo. U drugoj utakmici bićemo bez Holinsa. Nadam se da ćemo biti dovoljno dobri da u nedelju završimo sezonu - poručio je Radonjić, koji nije detaljnije pričao o povredi kolena američkog košarkaša.

- Sada se nadamo da sa Holinsom nije ništa ozbiljno. Odradili smo prvu utakmicu na kvalitetan način, sve vreme kontrolisali dešavanja na parketu, na kraju ubedljivo slavili. Nadam se da ćemo imati isti pristup i u Železniku, da polako završavamo sezonu – rekao je plejmejker crveno-belih Nikola Ivanović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike