U Partizanu kratki i vrlo jasni - serija se mora nastaviti, Zagorac ocenjuje: Kad je košarka u pitanju, serija je bila dobra

31.05.2022

10:47

0

Nema se mnogo prostora za promene i prilagođavanje

U Partizanu kratki i vrlo jasni - serija se mora nastaviti, Zagorac ocenjuje: Kad je košarka u pitanju, serija je bila dobra
KATA2299 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Finalna serija AdmiralBet ABA lige nastavlja se sutra, ali sada će Partizan biti domaćin Crvenoj zvezdi, koja vodi 2:0. Posle teških scena u drugom meču, fokus bi trebalo da se vrati na košarku.

U Partizanu nisu previše rečiti pred duel, ali svi znaju da je cilj produžetak serije. To su potvrdili kapiten Rade Zagorac i trener Željko Obradović.

- Mislim da je serija do sada bila kvalitetna, kada su u pitanju košarkaške stvari. Mislim da se nadmeću dve jako dobre ekipe koje neguju malo drugačiji stil igre. Nema tu prostora za velike promene između utakmica. To su male finese, tako će biti i ovog puta i mi se spremamo za treću utakmicu - istakao je Zagorac.

Obradović je bio kraći, ali vrlo jasan:

- Utakmica broj tri. Znamo da Zvezda ima ogromnu prednost od 2:0 i mi moramo da damo sve od sebe kako bi dobili utakmicu i nastavili finale.

Dan pre finala se oglasio i predsednik crno-belih Ostoja Mijailović, koji je pozvao navijače Partizana da budu dostojanstveni i da vatrenu podršku pružaju bez nesportskih ispada.

Dan pred utakmicu, u prodaji je ostao još mali kontigent ulaznica za Parter, a one se mogu kupiti na prodajnim mestima Ticketline (TC Stadion i TC Merkator) uz važeću sezonsku kartu Partizana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike