Partizan stao u zaštitu svog igrača: Od N1 zatražio izvinjenje i ogradu zbog užasnih pretnji nasiljem novinara te kuće (FOTO)

30.05.2022

12:08

1

Autor: 24sedam

Ekskluzivno Crno-beli nameravaju da i pravnim putem zaštite svog igrača i legendu kluba

Partizan stao u zaštitu svog igrača: Od N1 zatražio izvinjenje i ogradu zbog užasnih pretnji nasiljem novinara te kuće (FOTO)
FotoJet - Copyright MN Press/Printscreen/Facebook/Twitter

Nasilje u dvorani Pionir nakon druge utakmice finalne serije AdmiralBet ABA lige u kojem su huligani Crvene zvezde tvrdim predmetima gađali igrače i stručni štab Partizana, prenelo se kasnije i na društvene mreže pozivima da se pojedinim košarkašima "otvore lobanje", uvredama na račun članova njihovih porodica...

Printscreen/Twitter
Pretnje novinara N1

 

Kako 24sedam saznaje KK Partizan se obratio medijskoj kući N1 nakon što je utvrđen identitet jednog siledžije koji je kod njih zaposlen kao novinar. Uprava crno-belih zatražila je od uređivačkog kolegijuma N1 izvinjenje i javnu ogradu za ispade njihovog zaposlenog na društvenim mrežama Tviter i Fejsbuk, posle čega je tv kuća reagovala saopštenjem:

Printscreen/Twitter
Pretnje novinara N1

 

- Produkcijski centar N1 televizije najoštrije osuđuje istupanje jednog od naših zaposlenih na društvenim mrežama nakon jučerašnje košarkaške utakmice između Crvene zvezde i Partizana.

Adria News ističe da je u pitanju isključivo lični stav, koji je u suprotnosti sa vrednostima i standardima objektivnosti, fer pleja i dijaloga za koje se N1 zalaže. Samim tim, zaposleni je prekršio interna pravila, te će protiv njega biti pokrenut odgovarajući pravni postupak.

Printscreen/Twitter
Pretnje novinara N1

Govor mržnje, pretnje i uvrede, kao i pozivi na bilo koju vrstu nasilja su nešto protiv čega će se Adria News i N1 uvek boriti - piše u saopštenju koje u celosti prenosimo.

U saopštenju se ćutke prešlo preko užasnih poruka porodici Koprivica i izostalo je izvinjenje kako mladom centru i njegovom ocu tako i Partizanu.

Kako saznajemo, Partizan je u novom dopisu N1 najljubaznije zamolio vođstvo kuće da u što kraćem roku bude obavešten o ishodu disciplinskog postupka da bi znao koje sledeće pravne postupke da pokrene.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike