Evo čime je gađana klupa Partizana! Pojavila se fotografija sa zapisničkog stola – kako se ovo uopšte našlo u dvorani? (FOTO)

30.05.2022

16:54

0

Autor: 24sedam

Posle svega, jedino važno je da niko ozbiljnije nije povređen

Evo čime je gađana klupa Partizana! Pojavila se fotografija sa zapisničkog stola – kako se ovo uopšte našlo u dvorani? (FOTO)
0MMM3920 - Copyright MN Press

Eho drugog meča finala plej-ofa AdmiralBet ABA lige još je jak. Iako je prošao skoro ceo dan otkako se u nedelju uveče po poslednji put oglasila sirena u dvorani „Aleksandar Nikolić“, ružne scene sa kraja meča i dalje su glavna tema među svim ljubiteljima košarke u Srbiji.

Prilično zapaljiva atmosfera koju su sinoć stvorili navijači Crvene zvezde na tribinama beogradskog hrama košarke, srećom je utihnula bez ozbiljnijih posledica – pre svega po zdravlje košarkaša i stručnog štaba Partizana.

Kako je 24sedam odmah posle meča nezvanično saznao, kapisla koja je zapalila bes crno-belog tima bili su predmeti koji su tokom treće i četvrte četvrtine, ali i po samom završetku meča, leteli pored njihovih glava.

Navodno, neodgovorni pojedinci među Zvezdinim pristalicama bacali su ka Partizanovoj klupi rakijske čašice i „unučiće“, a danas se na društvenim mrežama pojavila fotografija koja je i potvrdila naša nezvanična saznanja…

Pošto su se strasti koliko toliko smirile, a igrači oba tima otišli u svlačionice, na zapisničkom stolu su ostali delovi razbijenenog staklenog predmeta…

 

 

Zaista deluje neverovatno kako se nešto ovakvo našlo na tribinama „Pionira“, a ono što je posle svega najvažnije jeste što je velika doza sreće sprečila mnogo ozbiljnije posledice po članove Partizanove ekspedicije…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike