Oglasio se Mijailović pred treći meč: Budimo dostojanstveni, onakvo ponašanje nije naš manir!

31.05.2022

07:50

0

Predsednik Partizana pozvao pristalice kluba da vatreno bodre tim, bez nesportskih ispada

Oglasio se Mijailović pred treći meč: Budimo dostojanstveni, onakvo ponašanje nije naš manir!
Ostoja Mijailović na utakmici Partizana - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Finalna serija AdmiralBet ABA lige je u punom zamahu, a sutra je Partizan domaćin Crvenoj zvezdi, koja vodi 2:0 u seriji, posle dramatične završnice i trilera u drugom meču.

Ipak, stvari u javnosti se ne smiruju posle dešavanja u drugoj utakmici, pre svega onih van terena, kada je jedan deo navijača Zvezde gađao Partizanovu klupu staklenim flašama i drugim predmetima, posle čega je došlo do gužve i koškanja, a onda se sve prenelo na društvene mreže.

Dok se disciplinske odluke za to još čekaju, navijači Partizana po internetu nabrajaju razne situacije za koje tvrde da su sudijski oštećeni.

Pred početak utakmice oglasio se i predsednik crno-belih Ostoja Mijailović, koji je pozvao navijače Partizana da dostojanstveno bodre svoj klub i ocenio da nesportsko ponašanje nije njihov manir.

- Dešavanja sa prve i druge utakmice finala, scene kojima nije mesto u sportu, ne smeju se dogoditi na utakmicama Partizana. Takvo ponašanje nije naš manir i nikakvi ispadi neodgovornih pojedinaca ne smeju da naruše sliku o vatrenoj ali dostojanstvenoj podršci navijača Partizana. Puna dvorana, glasna i srčana podrška koja dolikuje navijačima Partizana biće od velike pomoći našem mladom timu da dođe do pobede i produži finalnu seriju – poručio je Mijailović.

Partizan je apelovao na navijače da ranije dođu u dvoranu jer će kontrole na ulazima biti rigorozne. Ulazi u halu "Aleksandar Nikolić" biće otvoreni od 18:30.

- Vrućih srca i hladne glave u slavu i za čast našeg Partizana! Do pobede!!! – navodi se u poruci Partizana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike